Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: طبق نتایجی که هنوز به دلیل اختلاف ساعت ایالت‌های آمریکا نهایی نشده است دموکرات‌ها توانسته‌اند کرسی‌های بیشتری در مجلس نمایندگان کسب کنند و در مقابل جمهوریخواهان در سنا کرسی‌های خود را تقویت کرده‌اند.

بعد از اعلام نتایج اولیه انتخابات میان دوره‌ای کنگره بسیاری از مقامت سیاسی در آلمان به این مسئله واکنش نشان داده و اظهار نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رسانه‌های آلمانی، "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان اعتقاد ندارد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بعد از این انتخابات رویکرد خود را تغییر دهد. وی در عین حال تصریح کرد که آمریکا مهم‌ترین شریک ما خارج از اروپا باقی می‌ماند. برای اینکه این شراکت را حفظ کنیم ما باید مناسبات خود با آمریکا را از نو تنظیم کنیم.

در مجموع عرصه سیاسی آلمان واکنش محتاطانه‌ای را به نتایج انتخابات میان دوره‌ی کنگره آمریکا نشان داده است. "نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان و از اعضای بلند پایه حزب دموکرات مسیحی هم تاکید کرده که هیچ امیدی به تغییر رویکرد رئیس جمهور آمریکا بعد از این انتخابات ندارد.

وی در مصاحبه‌ای با رادیو آلمان تاکید کرد که آنچه که ما در دو سال آینده از واشنگتن می‌شنویم قابل پیش بینی‌تر و نرمال‌تر و متمایل به اتفاق نظر بیشتر نخواهد بود. وی بیشتر به عکس این مسئله اعتقاد دارد و بر این باور است که انتظار یک ترامپ تهاجمی‌تر و ستیزه جویانه‌تر می‌رود. همچنین جدایی و شکاف در جامعه آمریکا همچنان ادامه خواهد یافت.

وی همچنین انتظار هیچ گونه تنش زدایی بیشتر در سیاست تجاری با ترامپ را نداشته که اخیرا بر اساس آن واشنگتن تعرفه‌های گمرکی بالاتری را علیه کالا‌های چینی و اروپایی تصویب کرده است.

به گفته وی در این زمینه هیچ گونه اصلاح رویکردی وجود نخواهد داشت بلکه ما شاهد تشدید و قطبش بیشتر خواهیم بود. با موفقیت دموکرات‌ها در مجلس سنای آمریکا حداقل یک طیف سیاسی گسترده‌تر شده است. به طور کلی از حالا مبارزات انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شکل می‌گیرد و این هیچ شرایط چارچوبی خوبی برای ایجاد قابلیت اطمینان و ثبات بیشتر در یک شرایط شکننده بین المللی نیست.

"منفرد وبر"، رئیس فراکسیون محافظه کاران در پارلمان اروپا و از اعضای بلند پایه حزب سوسیال مسیحی هم در نتایج انتخابات کنگره آمریکا یک سیگنال مخلوطی را می‌بیند. وی در واکنش به اعلام نتایج اولیه این انتخابات تاکید کرد که وضع قانون در نیمه دوم ریاست جمهوری برای ترامپ دشوارتر و متعادل‌تر خواهد شد. هر دو جناح در آمریکا باید حالا همدیگر را بیابند و متحد شوند. این شاید پیغام خوب امروز باشد.

وی همچنین از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا اتحاد و اعتماد به نفس بیشتر در این شرایط را درخواست کرده و گفت: این بستگی به ما دارد که آیا دنیای فردا بیشتر چینی، اروپایی و یا آمریکایی است. اروپا از نظر اقتصادی و سیاسی در واقع قدرتمندنر و موثر‌تر از آمریکا است و باید متحد عمل کند.

"الکساندر گراف لامبسدورف"، معاون پارلمان اروپا و از اعضای بلند پایه حزب لیبرال دموکرات آلمان هم در نتیجه انتخابات میان دوره‌ای آمریکا این نشانه را می‌بیند که دموکراسی آمریکا با وجود ترامپ صدمه ندیده است. وی با این حال امیدی به تغییر رویکرد سیاست خارجی ترامپ بعد از این انتخابات ندارد.

وی درباره تاثیر نتایج این انتخابات بر مناسبات دو سوی آتلانتیک هم گفت: ما اروپاییان باید بالاخره متحد و منسجم رفتار کنیم و این درس انتخابات ایالات متحده برای ما است. آلمان باید به فرانسه روی آورد و همراه با پاریس انسجام را در اتحادیه اروپا ایجاد کند. اما دولت آلمان قادر به پاسخ دادن به پیشنهادات اصلاحی پاریس نیست.

"سوسن جبلی" از سیاستمداران حزب سوسیال دموکرات آلمان درباره نتایج انتخابات میان دوره‌ای کنگره در آمریکا ابراز خرسندی کرده است.

"کریستین لیندنر"، رئیس حزب لیبرال دموکرات آلمان هم نتیجه این انتخابات را موفقیتی برای آمریکا ندانست.

"دیتر کمپف"، رئیس اتحادیه صنایع آلمان هم در این باره اظهار داشت که صنعت آلمان باید در آینده هم خود را روی باد‌های مخالف سخت از طرف واشنگتن آماده کند. ما کم‌تر اطمینان داریم که در سیاست انزواطلانه و ملی گرایانه تجاری آمریکا تغییری ایجاد شود. بسیاری از دموکرات‌ها هم از برنامه‌های تجاری ترامپ حمایت می‌کنند. رویکرد جبهه گیری دولت آمریکا همچنان خطری برای اقتصاد جهانی هست و باقی می‌ماند.

"پیتر بیر"، هماهنگ کنده روابط دو سوی آتلانتیک دولت آلمان هم امیدی برای یک تغییر رویکرد اساسی سیاست خارجی ترامپ بعد ازاین انتخابات را نمی‌بیند. این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی آلمان در این باره گفت که من اعتقاد دارم که ما نباید انتظار خیلی زیادی از این نتایج و تاثیرات آن داشته باشیم. به گفته وی در مسئله ناتو و تجارت‌های بین المللی سنای آمریکا بیشتر رهبری را در دست دارد.

"جانس گاییر"، رئیس حزب سوسیال دموکرات اروپا هم این نتیجه را نوعی رای گیری علیه سیاست ترس دانست.

منبع: فردا

کلیدواژه: آلمان انتخابات کنگره آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۵۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • خوشحالی کین: فعال شدن بند پاداش جذاب
  • توافق میان باکو و ایروان نزدیک است
  • شولتز: توافق میان باکو و ایروان نزدیک است