Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج انتخابات میان دوره‌ای آمریکا نشان می‌دهد که دموکرات‌ها توانسته‌اند کنترل مجلس نمایندگان را در اختیار بگیرند.


به گزارش شریان نیوز،آرای شمارش شده انتخابات میان دوره‌ای آمریکا تا این لحظه، از پیروزی دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان حکایت دارد.


نتایج اولیه انتخابات میان دوره‌ای آمریکا نشان می‌دهد حزب دموکرات موفق شد با کسب اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان، اکثریت این نهاد قانونگذار را در دست بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
این در حالی است که جمهوری خواهان تنها توانستند اکثریت خود در مجلس سنا حفظ کنند.
مجلس نمایندگان آمریکا ۴۳۵ عضو دارد که تا پیش از انتخابات امروز، جمهوریخواهان با ۲۳۵ کرسی، اکثریت را در دست خود داشتند. هر حزب برای کنترل مجلس باید حداقل ۲۱۸ کرسی داشته باشد و دموکرات‌ها باید برای به دست آوردن اکثریت، دستکم ۲۳ کرسی جمهوریخواهان را می‌گرفتند. 

ساعتی بعد از اعلام نتایج اولیه ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تماس با نانسی پلوسی از رهبران حزب دموکرات ضمن تبریک موفقیت حزب وی، خواستار همکاری دو حزب برای حل مشکلات آمریکا شد.

نانسی پلوسی، رهبر دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان به احتمال زیاد با پیروزی اکثریت نامزد‌های این حزب در انتخابات مجلس نمایندگان بار دیگر پس از هشت سال به عنوان رئیس مجلس نمایندگان انتخاب خواهد شد. وی پیش از این از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ رئیس مجلس نمایندگان بود.     براساس جدیدترین اخبار از نتایج انتخابات مجلس نمایندگان، حزب دموکرات آمریکا با کسب ۲۲۲ کرسی به پیروزی قطعی در مجلس نمایندگان دست یافت. جمهوری خواهان نیز ۱۹۹ کرسی را در اختیار دارند.   حزب جمهوری خواه آمریکا در مجلس سنا با ۵۱ کرسی در مقابل ۴۵ کرسی دموکرات ها پیشتاز است.   گرگ پنس برادر بزرگتر مایک پنس معاون دونالد ترامپ نیز در این انتخابات توانست از یکی از حوزه های انتخابیه ایالت ایندیانا به عنوان یک جمهوریخواه به مجلس نمایندگان راه یاید.   پس از اعلام نتایج اولیه انتخابات میاندوره کنگره آمریکا، جیمز کومی رئیس پیشین اف. بی. آی توییتی با این مضمون منتشر کرد که قدرت در کشور متوازن شد. وی در ماه می سال گذشته توسط دونالد ترامپ از کار برکنار شد.   جمهوریخواهان توانستند در انتخابات فرمانداری‌های آمریکا با پیروزی در ۲۵ ایالت از دموکرات ها پیشی بگیرند. دموکرات‌ها نیز ۲۱ فرمانداری را بدست آوردند.   به گزارش شبکه تلویزیونی ای. بی. سی نیوز آمریکا تنها ۴۴ درصد رای دهندگان آمریکایی با عملکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا موافق بودند. ۵۵ درصد رای دهندگان اعلام کردند با عملکرد وی مخالف هستند.   به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پیروزی دموکرات ها در انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا یک چالش جدی برای دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور به شمار می رود چرا که اکنون وی برای پیشبرد اولویت های خود در زمینه های مختلف به خصوص سیاست های مالیاتی و مهاجرت با مخالفت های شدیدتری از سوی دموکرات ها روبرو خواهد شد.

بر اساس این گزارش جمهوریخواهان نیز توانسته اند در انتخابات میان دوره ای اکثریت خود در مجلس سنا را افزایش دهند. شبکه تلویزیونی ان بی سی پیش بینی کرده است که دموکرات ها 229 کرسی مجلس نمایندگان را در اختیار خواهند گرفت و جمهوریخواهان به 206 کرسی دست خواهند یافت. این برای نخستین بار در 8 سال اخیر است که دموکرات ها اکثریت کرسی های مجلس نمایندگان را در دست می گیرند.

دموکرات ها اکنون می توانند درباره سیاست های مالیاتی ترامپ تحقیقات گسترده تری را انجام دهند. دموکرات ها اکنون اکثریت کافی را برای استیضاح ترامپ در اختیار دارند. البته نمایندگان آمریکایی در چنین شرایطی قادر به برکناری ترامپ از قدرت نیستند چرا که برای این کار نیاز به حمایت دو سوم سنا دارند که اکنون کنترل آن در دست جمهوریخواهان است.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900304

دیگر خبرها

  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد